Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ- Πρόγραμμα Τελικής φάσης πρωταθλήματος 2014

Ανακοινώθηκε από την ΚΟΕ το πρόγραμμα της τελικής φάσης πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων 2014, που θα διεξαχθεί στα κολυμβητήρια των Αθηνών. Την πλήρη προκήρυξη μπορείτε να τη δείτε εδώ.
Η ομάδα του ΑΡΗ συμμετέχει στον Α΄όμιλο, όλοι οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, με το ακόλουθο πρόγραμμα:



1η Αγωνιστική
ΠΕΜΠΤΗ
10/7/2014
Ώρα
9:30
ΟΣΦΠ
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ώρα
10:30
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
Α.Σ. ΑΡΗΣ

2η Αγωνιστική
ΠΕΜΠΤΗ
10/7/2014
Ώρα
20:00
Α.Σ. ΑΡΗΣ
ΟΣΦΠ
Ώρα
21:00
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

3η Αγωνιστική
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11/7/2014
Ώρα
9:30
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Α.Σ. ΑΡΗΣ
Ώρα
10:30
ΟΣΦΠ
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

4η Αγωνιστική
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11/7/2014
Ώρα
20:00
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ώρα
21:00
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ
ΟΣΦΠ

5η Αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ
12/7/2014
Ώρα
10:00
Α.Σ. ΑΡΗΣ
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Ώρα
11:00
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

18 σχόλια:

  1. Έχουν καμία ελπίδα τα παιδιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα για τι; το μετάλλιο δέν είναι στις δυνατότητες της ομάδας. Στόχος είναι οι όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις που θα πιστοποιήσουν την άνοδο του επιπέδου. Οποιαδήποτε νίκη θα είναι επιτυχία. Οπωσδήποτε η επιπλέον εμπειρία με την αντιμετώπιση αυτών των ομάδων ως αντιπάλους σε επίσημη διοργάνωση είναι κέρδος σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

      Διαγραφή
    2. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

      Διαγραφή
    3. όσο ζεις ελπίζεις...

      Διαγραφή
    4. Τι σας έχει πιάσει με αυτή την Ελπίδα και την επιζητείτε τόσο πολύ;
      Υπάρχει και η Χαρά, η Ευτυχία, η Ομορφιά, η Ελευθερία, η Νιόβη, καθώς και η Μαρία, Ελένη, Κατερίνα, Χριστίνα, Γεωργία και τόσες μανάδες που καμαρώνουν τα παλληκάρια τους σε τέτοιες συμμετοχές !

      Διαγραφή
    5. Και όσο ελπίζεις ΖΕΙς...!

      Διαγραφή
    6. Αφού επιμένετε, την απάντηση θα την δώσουν τα ίδια τα παιδιά. Δεν χρειάζεται να τα ρωτήσετε, θα την πάρετε με τα έργα τους.

      Διαγραφή
    7. Τι έγινε σύζυγε της εφορίνας, απάντησαν τα παιδιά με τα έργα τους; Το έργο σύζυγε της εφορίνας, είναι των διοικούντων και των προπονητών. Αυτοί θα κριθούν για τα αποτελέσματα που μέχρι τώρα δεν είναι καλά!

      Διαγραφή
    8. Προσπαθείς δήθεν Αρειανέ να δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ή να μεγενθύνεις τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν;
      Είναι βέβαια σύνηθες αυτό στην οικογένεια του Άρη, δυστυχώς! Γι αυτό και δεν πάμε μπροστά, αφού τρωγόμαστε μεταξύ μας.
      Αν ήσουν πραγματικά Αρειανός, θα τιμούσες τα παιδιά και την ομάδα που για 4η συνεχόμενη φορά κατετάγησαν στις 10 καλύτερες ομάδες.
      Αν έχεις πρόβλημα με τη διοίκηση και τους προπονητές μπορείς να τους ζητήσεις το λόγο, εκφράζοντας με σαφήνεια τις προτάσεις σου, και όχι μόνο συνθήματα.
      Θυμίζω οτι η συμπολίτισσα που μας πήρε δυο αθλητές για να πάρει μετάλλιο με φανφάρες, κατετάγηκε 7η, ενώ εμείς διατηρήσαμε τα κεκτημένα της προηγούμενης χρονιάς, χωρίς καμιά προσθήκη, γεγονός που οφείλεται στη βελτίωση των υπολοίπων αθλητών.
      Όσον αφορά το έργο είναι πράγματι των προπονητών. 'Έργο της διοίκησης είναι να επιλέγει τους εφικτώς καλύτερους προπονητές (προφανώς δεν γνωρίζεις το ρόλο του καθενός). Τα αποτελέσματα όμως τα φέρνουν οι ίδιοι οι αθλητές με την απόδοση και τη συνέπειά τους. Αυτό το αναγνωρίζουμε στις επιτυχίες. Γιατί στις αποτυχίες πρέπει ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους;

      Κύριε Ανώνυμε, μείνε καλύτερα στην Ανωνυμία σου, διότι θα εκτεθείς.

      Διαγραφή
    9. Επιπροσθέτως: 1η θέση πήρε η Βουλιαγμένη νικώντας τον περισυνό πρωταθλητή Π.Φάληρο με 11-8 (απο την οποία χάσαμε με το αξιόμαχο 11-5) και την τρίτη θέση τα Χανιά που νίκησαν τον Παναθηναϊκό με 13-8 (τα οποία νικούσαμε με 4-1 και τελικά χάσαμε με 9-6).
      Είναι φανερό οτι με λίγο μεγαλύτερη προσήλωση και αγωνιστικότητα υπήρχε η δυνατότητα για διάκριση της ομάδας.
      Εσύ όμως, ακόμη και μετάλλιο να παίρνανε τα παιδιά θα γκρίνιαζες για αποτυχημένη διοίκηση και προπονητές.

      Διαγραφή
    10. Συγνώμη, γράψε λάθος για τον περυσινό πρωταθλητή. Η Βουλιαγμένη παίρνει τον τίτλο στη συγκεκριμένη ηλικία πάντοτε!

      Διαγραφή
  2. ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ τα ειρωνικά και υβριστικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Για εσένα προσωπικά, πιθανότατα.

      Διαγραφή
    2. για εσένα πιθανότατα που τα βλέπεις όλα καλά στην ομάδα και διαγράφεις λόγω κόμπλεξ αυτά που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις την ώρα που το παίζεις παράγοντας στο τμήμα.

      Διαγραφή
    3. Πίσω από την Ανωνυμία μπορείς να λες ότι θέλεις χωρίς να το σκέφτεσαι και χωρίς να το διασταυρώνεις.
      Ο μόνος στην οικογένεια που πραγματικά είναι Παράγοντας όχι μόνο στο τμήμα αλλά στον Α.Σ. είναι η σύζυγός μου (παρά τις δικές μου αντιρρήσεις, διότι γνωρίζω τι κουμάρσια κυκλοφορούν ή κυκλοφορούσαν σε αυτό το σύλλογο, σαν εσένα), η οποία δεν έχει καμιά διάθεση να αντιπαρέρχεται με ανωνύμους. Οτιδήποτε επιθυμείς μπορούμε να το συζητήσουμε με Ονοματεπώνυμο, αλλά ειδικά θέματα που αφορούν το τμήμα οποιοσδήποτε, αλλά όχι Ανωνύμως, μπορεί να το συζητήσει με τους προπονητές και την έφορο, πράγμα που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι είναι στο τμήμα.
      Αφού όμως δεν γνωρίζεις τα παραπάνω, προφανώς και δεν ανήκεις στην ομάδα, ούτε έκανες κανένα κόπο να μάθεις. Προτρέχεις, και όποιος το κάνει, στατιστικά, εκτίθεται.

      Διαγραφή
    4. Να 'μαστε! Η απάντηση δείχνει το ποιόν σου και τις προθέσεις σου.
      Είναι δυνατόν να μη διαγράφω τέτοια σχόλια;
      Ας το σκεφτούν οι Αρειανοί.

      Διαγραφή