Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Επιβλητική η Ανδρική ομάδα, πήρε την πρωτιά στον όμιλο.

Ξεκίνησε ο Β΄ γύρος της 1ης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος Β΄Εθνικής. Με μια συνετή εμφάνιση, ομαδικό πνεύμα και πάθος για τη νίκη, η ανδρική ομάδα του ΑΡΗ πήρε χθες 4/7/2014, τη ρεβάνς από τον Άθω, καλύπτοντας από το πρώτο 3λεπτο της αναμέτρησης τη διαφορά του πρώτου μεταξύ τους αγώνα. (3-0).
Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον διότι ήταν δυνατός με "αντιαθλητικές" επαφές σε αρκετά σημεία του από την πλευρά των αντιπάλων. Η ανωτερότητα της ομάδας στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τεχνική έδωσε την άνετη νίκη με τελικό σκορ 12-7, διατηρώντας σε όλο το διάστημα του αγώνα μια διαφορά 4-6 τερμάτων.


Καθοριστική ήταν η απόδοση των εμπειρότερων αθλητών Τάκη Πολίτη (GK, man of the match), Αποστόλη και Αντώνη Λαλιά, Διονύση Κλαδιανού, Κωνσταντίνου Καβακόπουλου, Διονύση Σπανού, Θωμά Μυλωνά, Χρήστου Παυλίδη και Γιώργου Γιώρτσιου, που βοήθησαν τους μικρότερους σε ηλικία να συμμετέχουν ενεργά και σε σημαντικό βαθμό στην εξέλιξη του αγώνα και στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.
Οι κινήσεις του προπονητή Όμηρου Πολυχρονόπουλου, επιβλήθηκαν για την αυτοσυγκράτηση των αθλητών, την εκμετάλλευση και ζύμωση των νεότερων της ομάδας, με παράλληλη επίτευξη του στόχου του αποτελέσματος.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, και συνεχίζει να προσδοκά με αξιώσεις την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Οι υπόλοιποι αγώνες της ομάδας μας θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού έχει φανεί η ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα -πλην του αντιαθλητικού, έναντι των Οξυγόνου, Αλέξανδρου και της φιλοξενούμενης Καβάλας. Οι αναμετρήσεις αυτές αποτελούν ένα καλό τελευταίο check-up της Εφηβικής ομάδας, που θα συμμετέχει σε λίγες ημέρες στην τελική φάση του ηλικιακού πρωταθλήματος.

Φωτο: Τάκης Πολίτης - Δημήτρης Λαλιάς

10 σχόλια:

  1. μπραβο παιδια ,ετσι και στη συνεχεια οχι μονο για την πρωτια στον ομιλο αλλα και την ανοδο.ο ΑΡΗΣ μας πρπει να επιστρέψει στην Α1 οχι μονο στην Α2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια; οι πικρόχολοι εριστικοί που υποθάλπτουν την ομάδα κρύβονται στις επιτυχίες αναμένοντας ως ύενες το επόμενο στραβοπάτημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός, αλλά όλα στην ώρα τους αναλόγως των περιστάσεων και δυνατοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άλλες ομάδες των ομίλων ποια ειναι καλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δοξα κάτω ραχούλας!

      Διαγραφή
    2. "Φιλαράκι" που παίζεις στη δόξα κάτω ραχούλας, μάθε πρώτα να αγωνίζεσαι και να τολμάς να κατεβαίνεις στους αγώνες, κι ύστερα να μιλάς για τους άλλους.

      Διαγραφή
    3. Οι άλλες ομάδες θα μας απασχολήσουν όταν έρθει η ώρα τους. Εμείς πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Γεγονός είναι οτι έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιζόμαστε αναλόγως με τη δυναμικότητα του κάθε αντιπάλου - εκτός αν τον υποτιμήσουμε.

      Διαγραφή
  5. ο θωμας ο μυλωνας ηταν εκτος αποστολης αγαπητε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή