Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Φωτογραφίες της Ανδρικής

Μπορείτε να δείτε εδώ φωτογραφίες από αγώνες της Ανδρικής ομάδας.

14 σχόλια:

  1. Την φωτογραφία με το κύπελλο της ανόδου στην Α2 δεν βλέπω. Μήπως την βάλατε στα γραφεία; Θέλω μία με τον Ομηράκο Πολυχρονόπουλο, στη μέση την έφορο κυρία Καββαδία και τον Χρήστο Μπάκα για ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν τιμάς το ασπρόμαυρο σκουφάκι με το δικέφαλο πουλί και βγάζεις το ψωμί σου από τον ίδιο σύλλογο δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κριτική στον Άρη.
      Όταν ο Όμηρος σας έκανε ομάδα τον αποπέμψατε κακήν κακώς λόγω συμφερόντων. Πώς είναι δυνατόν τώρα να ξεστομίσεις τίποτα διαφορετικό!

      Διαγραφή
  2. Θα σας βόλευε να είμαι από αυτούς που φωτογραφίζετε αλλά καλό θα ήταν να ακούτε που και που και όσους από εμάς εκφράζουν διαφορετική άποψη. Όχι απαραίτητα για να πορευτείτε σύμφωνα με αυτά που λέμε αλλά τουλάχιστον να δείξετε ότι μας ακούτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε Ανώνυμα σχόλια απαντώ όπως ΕΓΩ θεωρώ και έχω κάθε δικαίωμα να απαντώ αυστηρά.

      Διαγραφή
  3. Αφού είναι καλός προπονητής κρατήστε τον! Μετά τον ΠΑΟΚ που ΑΠΕΛΥΘΗ που δούλεψε; ΠΟΥΘΕΝΑ! Ήταν στα αζήτητα! -Τι έγινε βγάζεις ξανά γλώσσα μετά την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ανδρικής ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήσουν εντός της ομάδας θα γνώριζες τι συζητήθηκε στην τελευταία συνάντηση και κατά πόσο είναι αποδεκτός ως προπονητής για το μέλλον από τους γονείς.
      Άλλη μια απόδειξη οτι μας τιμούν με την ανάγνωση, τα σχόλια και τις παρατηρήσεις άτομα εκτός του συλλόγου. Βέβαια, μπορεί το σχόλιο να προέρχεται και από παραθερίζοντες, που όμως δεν προνοούν να ενημερωθούν.
      Είπαμε, τα Ανώνυμα σχόλια έχω το δικαίωμα να τα κρίνω με πιο αυστηρό ύφος.

      Διαγραφή
  4. Σωστά διαμαρτύρονται όλοι.Την διαφορετική άποψη δε τη δέχεστε! Πολλά λάθη έγιναν και αποτέλεσμα μηδέν! Όταν τελείωσαν οι αγώνες τι δικαιολογία είχε ο προπονητής που φέρατε; Εσείς τι δικαιολογία έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφορετική άποψη είχε το χρόνο να εκφραστεί. Και τον έχει ακόμα.
      Ανώνυμα όμως σε blog, μόνο στα σκουπίδια μπορεί να πάει.

      Διαγραφή
    2. 1. Λόγια - λόγια- λόγια χωρίς καμιά συγκεκριμένη πρόταση, και - μου αρέσει- οτι τα θεωρείτε απόψεις !!! Και (αν τα ανωτέρω σχόλια δεν προέρχονται όλα από το ίδιο άτομο) επικροτούνται αυτές οι απόψεις, που δε λένε ποτέ τι και πως θέλουν να αλλάξει, παρότι χρησιμοποιούν το κάλυμμα της Ανωνυμίας.

      2. Δικαιολογίες έχουν όσοι δεν παραδέχονται τα λάθη τους.
      Αντικειμενικό λάθος στον αθλητισμό δεν υφίσταται, εκτός αν είναι σκόπιμο.
      Αν θεωρείς οτι κάτι τέτοιο έχει βάση ΠΡΕΠΕΙ να το καταθέσεις στη διοίκηση του Α.Σ., ώστε να δρομολογηθούν και κυρώσεις.
      Αν θεωρείς οτι έγιναν υποκειμενικά λάθη, δηλαδή κινήσεις που δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τότε έχεις την υποχρέωση ως Αρειανός να προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, για να γίνουν λιγότερα την επόμενη περίοδο.
      Την δική μου άποψη μπορείς να τη δείς εδώ: http://ariswpolo.blogspot.gr/2014/07/2.html

      Διαγραφή
  5. για όλα φταίει ο Τσολακουδης λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτόν φωτογραφίζετε συνέχεια κύριε .....μην κάνετε το κορόιδο ......αυτός δουλεύει στον συμπολίτη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τι συζητήθηκε και από ποιους γονείς είναι αποδεκτός ο πρώην προπονητής θα φανεί πολύ σύντομα στην περίοδο των μεταγραφών .....η ανδρική ομάδα πάντως έχασε τουλάχιστον το 70% της περυσινής τις δύναμής ήδη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή