Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

2η φάση Β' Εθνικής Ανδρών

Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της 2ης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών που συμμετέχουν οι Α.Σ. ΑΡΗΣ, Α.Π.Σ. ΟΞΥΓΟΝΟ, Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΘΩΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Α.Ε. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
Το κείμενο της προκήρυξης με το πλήρες πρόγραμμα όλων των ομίλων μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου μας είναι το παρακάτω:

ΟΜΙΛΟΣ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  ΕΘΝΙΚΟ  ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

1η  αγωνιστική Παρασκευή 18/7/14
ΩΡΑ: 19:30 ΝΟ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
ΩΡΑ: 20:30 ΑΠΣ  ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΘΩΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

2η  αγωνιστική Σάββατο 19/7/14
ΩΡΑ: 10:00 ΑΘΩΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΟ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΩΡΑ: 11:00 ΑΣ ΑΡΗΣ ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ

3η  αγωνιστική Σάββατο 19/7/14
ΩΡΑ: 20:00 ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΘΩΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΩΡΑ: 21:00 ΝΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΣ ΑΡΗΣ

4η  αγωνιστική Κυριακή 20/7/14
ΩΡΑ: 10:00 ΑΣ ΑΡΗΣ ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
ΩΡΑ: 11:00 ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΟ  ΧΑΛΚΙΔΑΣ

5  αγωνιστική Κυριακή 20/7/14
ΩΡΑ: 16:00 ΑΘΩΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΣ ΑΡΗΣ
ΩΡΑ: 17:00 ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟ

Στην τελική φάση προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.

11 σχόλια:

  1. Μετά τον Άρη ποιος προκρίθηκε ως δεύτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος; Πείτε και εμένα! Ποιος μετά τον Άρη;

      Διαγραφή
    2. Όλοι βρίσκονται πίσω από τον ΑΡΗ σε αξίες και ιδανικά.

      Διαγραφή
  2. ντροπη σε οσους διοκουν αυτο το τμημα ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ,δε φταινε οι οπαιχτες οι οι πρποπονητες.αν ηθελαν πραγματικα οι ανθρωποι του ΑΣ θα αναβαζανε την ομαδα ,ντροπη και παλι ντροπη
    ΕΦΟΡΕ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε σύζυγε της εφορίνας; Σε φταίει ο "αντιαθλητικός" πάλι; Που πάντα βρίσκεις δικαιολογίες για τις ήττες και τις κακές παρουσίες της ομάδας; Που σβήνεις τα σχόλια που δεν σου αρέσουν; Που είναι η προπονητάρα που έφερες στον Άρη; Τι δικαιολογίες έφερε πάλι; Αλλά δεν ευθύνεται αυτός. Ούτε στην τελική φάση έφθασε η ομάδα.Και βρισκόμαστε στην Β΄εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σσσςςς...!!! Η διοίκηση σκέπτεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτάσεις για νυχτερινή καλοκαιρινή διασκέδαση! Σε θερινό κινηματογράφο να δείτε το έργο "Ένοχη σιωπή"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ανωτέρω σχόλια είναι -ως συνήθως- ευρύτατα τεκμηριωμένα.
    Λοιπόν, κύριοι (με μικρό "κ") Ανώνυμοι, μόλις ήρθε ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της Ανδρικής ομάδας και δεν επετεύχθη ο διακαής πόθος της ανόδου κατηγορίας, πέφτουν βροχή οι βρισιές, τις οποίες αφήνω να καταγράφονται. Βέβαια, ακόμη και μετά από άνοδο, πάλι θα χλευάζανε οι ανωτέρω. Γνωρίζει κανείς σας με τι οικονομικές δυνατότητες επιχειρήθηκε η άνοδος της Ανδρικής; Μπορεί κανείς από εσάς τους πολυλογάδες να αναλάβει τέτοια υποχρέωση σαν αυτά που ζητάτε με τις υπάρχουσες συνθήκες;
    Θυμίζω ότι η Ανδρική δεν προκρίθηκε στην τελική φάση για 1 γκολ. Με ισοπαλία απέναντι στη Χαλκίδα (σε ένα παιχνίδι που στην αρχή φάνηκε η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και η άνετη επικράτηση του ΑΡΗ) θα περνούσαμε ως δεύτεροι, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
    Όποιος έχει τις δυνάμεις, την όρεξη, το χρόνο και την αγάπη για το τμήμα, θα έπρεπε μέχρι σήμερα να έχει ήδη επισκεφτεί τη διοίκηση και να απαιτήσει να αναλάβει το τμήμα (κατόπιν των τόσο δυσμενών αποτελεσμάτων και της κατάντιας που έφτασε, όπως ισχυρίζεστε). Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κανείς.
    Αυτοί που κατηγορούν αδιακρίτως, είναι άτομα που έχουν απαρνηθεί το σύλλογο και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα, ώστε να μην ανακάμψει, για να φανεί επιτυχής η επιλογή που έκαναν με τη μεταγραφή των παιδιών τους σε άλλους συλλόγους. Πρόκειται δηλαδή για «Αρειανούς ως το κόκκαλο».
    Η πρόσκληση λοιπόν είναι ανοιχτή. Ούτως ή άλλως η αγωνιστική περίοδος έχει τελειώσει, συνεπώς δεν υφίσταται πλέον ούτε έφορος ούτε προπονητής. Ο νέος υπεύθυνος του τμήματος θα ορισθεί από την διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Γι αυτό πρέπει όποιος έχει τα κότσια (ή όπως το λέει ο λαός) να δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του ΑΜΕΣΑ.
    Η νυν έφορος (το "νυν" είναι τυπικό) έδειξε οτι διαθέτει πολύ μεγαλύτερα "κότσια" από τους φαφλατάδες και καιροσκόπους, αφού μπόρεσε να αυξήσει τη δύναμη του τμήματος τα τελευταία δυο χρόνια, να έρθουν αυξημένες αγωνιστικές επιτυχίες, να βελτιώσει την εικόνα της Ανδρικής ομάδας, που ήταν φέτος κατά τεκμήριο ικανότατη για άνοδο κατηγορίας και να φέρει ανεγνωρισμένης αξίας προπονητή και παίκτες.
    Η τρέχουσα διοίκηση του Α.Σ. δείχνει οτι έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει τους αετονύχηδες που λυμαίνονται το σύλλογο. Συνεπώς το πεδίο είναι ελεύθερο για όποιον έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει.
    Αν δεν γίνει όμως κάποια κίνηση θα είναι φανερό οτι τα ανωτέρω σχόλια προέρχονται από κακοπροαίρετους, καιροσκόπους, φαφλατάδες ή αλλιώς "ύαινες" που έχουν σαν μόνη ευχαρίστηση την υποβάθμιση του συλλόγου. Εξ αιτίας τέτοιων ανθρώπων έχουν απαξιώσει τον ΑΡΗ τόσοι πολλοί αξιόλογοι επιχειρηματίες, Αρειανοί στην ψυχή, που βοήθησαν υπερβολικά το σύλλογο τα παλαιότερα χρόνια και που τώρα τους ψάχνουν όλοι. Εξαιτίας τέτοιων ανθρώπων απομακρύνονται ακόμη και οι ελάχιστοι επιθυμητοί χορηγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες πουθενά βρισιές; Εσύ δεν έγραφες ότι η ομάδα πάει για άνοδο; Και τώρα λες ότι για ένα γκολ δεν προκρίθηκε ως 2η στα τελικά. Άντε και προκρινόμασταν, υπήρχε ελπίδα για άνοδο; Καμμία! Λάθος σκεπτικό εξαρχής. Έκανες προπονηταρά τον όμηρο χωρίς να γνωρίζεις το άθλημα και τον χώρο.Στον σύστησε ο άλλος "έμπιστος" και επειδή σας είπε κάτι εναντίον άλλης ομάδας χαρήκατε.Τώρα για πες τι θα γίνει; Όταν αναλαμβάνεις τέτοια πόστα θα ακούς και κριτική.Ναι εγώ δέχομαι ότι η έφορος ήθελε να κάνει κάτι καλό.Αλλά λόγω έλειψης γνώσης δεν της βγήκε.Δεκτόν! Αλλά από αυτό μέχρι το σημείο να γράφεις ότι όλα είναι καλά και θα πάμε σε 2 χρόνια στην Α1 με το τμήμα σε τραγική κατάσταση, υπάρχει μεγάλη απόσταση.Όσο για τα παιδιά που έφυγαν καλά έκαναν.Ποιος γονιός θα θυσιάσει το μέλλον του παιδιού του για χάρη κάποιων; Τώρα που θα θέλουν να φύγουν και άλλοι πως θα αντιδράσεις; Με καλή διάθεση και χωρίς βρισιές όπως υποστηρίζεις όλα τα παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Ξανατονίζω: Το πεδίο είναι ανοιχτό για όποιον έχει την ευγενή διάθεση να βοηθήσει το τμήμα.
      Δεν είναι θεμιτή η αντιπαράθεση για κάτι που έχει τελειώσει. Ας υπήρχε η σχετική βοήθεια από τους θεωρητικά έμπειρους που ήθελαν να βοηθήσουν από την αρχή της χρονιάς, ώστε να μην προσπαθεί μια γυναίκα μόνη της.
      Για να δούμε θα υπάρξει κανείς ή θα συνεχίζονται τα λόγια;

      Διαγραφή