Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αφιέρωμα στους Παίδες.

Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της με 4 ήττες η ομάδα των Παίδων του Άρη, παρά τις δυο ικανοποιητικές έως πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε απέναντι στο Ρέθυμνο και τον Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ. Οι ήττες από τις ομάδες της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού ήταν αναμενόμενες, αλλά η ομάδα έδειξε σθένος και ενθουσιασμό για όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και σε αυτά τα παιχνίδια, με συνέπεια να λάβουν πολλά συγχαρητήρια από τα τεχνικά τιμ όλων των αντιπάλων.
Πολλές και σημαντικές εμπειρίες πήραν οι μικροί αθλητές μας από την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικά πανελληνίου πρωταθλήματος, που αναμένεται να έχει συνέχεια.
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες:
ΑΡΗΣ- ΡΕΘΥΜΝΟ
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

6 σχόλια:

  1. Οι μεγάλοι παίκτες πρώτα μαθαίνουν να χάνουν και μετά γίνονται πρωταθλητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή οι διοικούντες του τμήματος είναι ευχαριστημένοι από την φετινή χρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να ρωτήσετε τους ιδίους και όχι το blog !
      Προσωπικά, εκτιμώ οτι η συμμετοχή δυο ηλικιακών κατηγοριών στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αρκεί από μόνη της να χαρακτηρίσει τη χρονιά επιτυχημένη, αφού αυτό δεν έχει συμβεί ξανά τα τελευταία τουλάχιστον 14 χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Π.Α.Ο.Κ. ασημένιο μετάλλιο στο πρωτάθλημα παίδων! Έλα και εσύ στην καλύτερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος. Οι εγγραφές ξεκίνησαν.Για να μην τερματίζεις τελευταίος με ΜΗΔΕΝ(0) βαθμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια προπαγάνδα δεν την κάνουν οι παοκτσίδες σε σελίδες άλλων σωματείων, εκτός αν έχουν πράγματι στο αίμα τους τους χαρακτηρισμούς που τους δίνουν οι υπόλοιποι Έλληνες!
      Το σχόλιο αυτό του "Ανώνυμου" είναι από ΔΗΘΕΝ Αρειανό στο αίμα και στην ψυχή, όπως ο ίδιος δηλώνει στους συγγενείς του, αλλά είναι από αυτούς τους ελάχιστους σε αριθμό και ψυχή που τους ενδιαφέρει μόνο η προσωπική ανάδειξη -την οποία επιζητούν με οποιοδήποτε μέσο- και όχι η ανάδειξη μέσω του συνόλου. Για το λόγο αυτό έχουν εγκαταλείψει το σύλλογο και προσπαθούν να προωθήσουν τα παιδιά τους μέσω άλλων σωματείων. Ας το διαψεύσει αν έχει τα κότσια!
      Πρότασή μου λοιπόν: Έλα στην ομάδα που μπορείς να βελτιώσεις, να ανέβει κατηγορίες και με τη δική σου βοήθεια, ώστε να σε αναδείξει μέσω τέτοιων επιτυχιών. Αν πηγαίνεις σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά, το μόνο που μπορεί να έχεις ως προσδοκία είναι μια χαμηλότερη θέση, που συνήθως χαρακτηρίζεται ως αποτυχία, ενώ παράλληλα θα χαθείς στο πλήθος των πορωμένων οπαδικών συμφερόντων.

      Διαγραφή
    2. Γεγονός είναι οτι η οποιαδήποτε κριτική είναι ευπρόσδεκτη, αρκεί να μην είναι προσβλητική. Λαμβάνεται ιδιαιτέρως σοβαρά όταν είναι ενυπόγραφη.

      Διαγραφή