Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κάθε αρχή και δύσκολη: ισχύει ιδίως για τους Παίδες!

Ξεκίνημα με αναμενόμενη, αλλά βαριά ήττα που δεν την άξιζαν έκανε η ομάδα Παίδων του ΑΡΗ, από την πάντοτε καλά προετοιμασμένη ομάδα της Βουλιαγμένης με 17-2.
Οι δικαιολογίες πολλές, αλλά ήταν ολοφάνερο το άγχος τους από το πρώτο λεπτό της συνάντησης.
Φυσικά αναμένεται να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην αυριανή ημέρα 27/6, όπου έχουν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες του Ρεθύμνου (11:30) και του Ν.Ο.Πατρών (19:30). Ο κύκλος του ομίλου κλείνει με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό το Σάββατο (12:30).
Άλλες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

13 σχόλια:

  1. Τελευταίος ο Άρης στον όμιλο με ΜΗΔΕΝ(0) βαθμούς! Είναι αυτό που λέει ο λαός "δουλειά σε ...βάθος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρώνω: στις 10 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μαζί με τον Παναθηναϊκό ! Ενώ την προηγούμενη χρονιά δεν είχε καταφέρει να περάσει στην τελική φάση και είχε αρκετή διαφορά αγωνιστικά από τις άλλες ομάδες. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία, τότε τι μπορεί να θεωρείται επιτυχία; Μήπως μερικοί θεωρούν επιτυχία μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

      Διαγραφή
    2. 20000 λεύγες κάτω από την θάλασσα...Ιούλιος Βέρν!

      Διαγραφή
    3. Γειά σου πανέξυπνε Ανώνυμε!

      Διαγραφή
    4. και άλλη μια χρονιά η ομάδα είχε περάσει στα τελικά του μίνι παίδων στα 1994 προκοπή δεν υπήρξε. Αυτό προσπαθώ να σου πω αλλα δεν θες να καταλάβεις.χρειάζεται προπονητές η ομάδα κατάλληλους γιαυτό που θέλει να κάνει. αν εσύ είσαι ευχαριστημένος τότε έχεις βάλει χαμηλά τον πήχη.

      Διαγραφή
    5. Χρειάζονται προπονητές και ικανή διοίκηση. Από προπονητές νομίζω οτι δεν έχουμε κάτι αξιόλογο στη βόρειο Ελλάδα που να έχει την ικανότητα να συντονίσει και να "διδάξει" από πιτσιρίκια μέχρι συνομηλίκους του. Από διοίκηση... αν βοηθήσει περισσότερος κόσμος πιστεύω οτι θα κάνουμε πρωτόγνωρα για την Ελλάδα πράγματα.

      Διαγραφή
    6. Όσον αφορά το 1994.. μιλάμε για 20 χρόνια πριν! Τους καιρούς των ανεξέλεγκτων επιχορηγήσεων και των ανεξέλεγκτων λαμογιών! Τότε είχε προκριθεί και κάποια άλλη ηλικία στα τελικά, ή μόνο η μίνι παίδων; Η ανδρική σε τι κατάσταση βρισκόταν; Ρωτάω μόνο διότι έχω άγνοια, για να μην παρεξηγηθώ.

      Διαγραφή
    7. Ότι έχεις άγνοια φαίνεται από το γεγονός ότι δεν γνωρίζεις τους προπονητές που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη.Σκέψου μόνο ότι δεν γνωρίζεις τον Δούμπα που δημιούργησε την καλή ομάδα του Ηρακλή και για αρκετά χρόνια σε όλες τις Εθνικές ομάδες έφερε επιτυχίες.Όχι βέβαια ότι μπορεί να έρθει στον Άρη αλλά εκτός από αυτόν υπάρχουν και άλλοι.Όσον αφορά το 1994 δεν αναφέρομαι για πριν 20 χρόνια αλλά στους γεννηθέντες το 1994 που προκρίθηκαν το 2006 στα τελικά. Τελικά δεν έχεις μόνο άγνοια...!

      Διαγραφή
    8. Ok! Προφανώς και έχω άγνοια όταν δεν διευκρινίζεις τι εννοείς. Θυμίζω οτι το 2006 το τμήμα ήταν στο νέο ξεκίνημα μετά από διάλυσή του λίγα χρόνια πριν. Φυσικά και δεν μπορείς να έχεις άμεσα αποτελέσματα σε ένα νέο ξεκίνημα.
      Όσον αφορά τους προπονητές να αναφέρεσαι σε αυτούς που υπάρχει δυνατότητα να έρθουν στον Άρη, και ύστερα μίλα για άγνοια.

      Διαγραφή
    9. Υπενθυμίζω επίσης οτι μετά το 2006 η συγκεκριμένη ηλικία προκρίνεται συνεχώς στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, παρότι έχουν αποχωρήσει δυο βασικοί της αθλητές. Τη φετινή χρονιά συμμετείχε στην τελική φάση και η γενιά των 1999 (και νεότεροι).
      Συνεπώς, μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί ή χρονιά, ασχέτως επιπλέον προσδοκούμενων επιτυχιών του τμήματος.

      Διαγραφή
    10. Δεν χρειάζεται να μαλώσουμε άλλωστε το καλό του Άρεως θέλουμε και οι δύο.Εννοείται ότι άλλα γραφόμενα δεν είναι όλα δικά μου.Γιαυτό μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι.Πάντως όπως έχει η κατάσταση στην λειτουργία της ομάδας σύντομα θα καταλάβεις ότι θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι διοικούντες του τμήματος είναι ευχαριστημένοι από την φετινή παρουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή