Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Καλό ξεκίνημα της Ανδρικής ομάδας. Πάμε για άνοδο!

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Α' φάσης στον όμιλο της Θεσσαλονίκης με την ομάδα του Άρη να κατακτά τρεις συνεχόμενες νίκες (Αλέξανδρος, Καβάλα και Οξυγόνο), μετά την ψυχρολουσία της ήττας στον πρώτο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Άθω, η οποία τερμάτισε αήττητη.
Έτσι στη βαθμολογία του ομίλου για την ώρα είναι πρώτη η ομάδα του Άθω και ακολουθεί η ομάδα του ΑΡΗ. Οι ίδιες πέντε ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε δυο εβδομάδες για το δεύτερο γύρο, απ' όπου η τελευταία ομάδα του ομίλου θα οδηγηθεί στα play-out προς αποφυγή υποβιβασμού, ενώ οι πρώτες τέσσερις θα σχηματίσουν νέους ομίλους Β' φάσης του πρωταθλήματος 18-20/7/2014, όπου θα γίνουν και οι κρισιμότερες αναμετρήσεις για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Το προπονητικό τιμ έπαιξε με συχνές εναλλαγές συστημάτων και προσώπων με στόχο την ένταξη παλαιών και νέων, μικρών και μεγαλύτερων αθλητών στα συστήματα και τις απαιτήσεις των αγώνων, χωρίς να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην βέλτιστη εμφάνιση της ομάδας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην απόκτηση εμπειριών από τους Εφήβους που θα συμμετέχουν σε μερικές εβδομάδες και στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.





8 σχόλια:

  1. Προσοχή μη μάθουν τα συστήματα οι αντίπαλοι! Το μπόλιασμα παλιών και νέων να συνεχιστεί ώστε η ΟΜΑΔΑΡΑ μας να καταφέρει από φέτος την άνοδο στην Α2 κατηγορία ούτως ώστε τα κοτόπουλα να αρχίσουν να ιδρώνουν. Ερχόμαστε και η γη θα τρέμει! Ο πρόεδρος της περιφερειακής-ο μπαρμπα γιάννης-φαντάζομαι ότι θα χέρετε πολύ για τον Άρη...! Εσύ με το -μάιστα- γιατί ειρωνεύεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα προσωπικά τα σχόλια που θα κάνετε στη λήξη του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο ανοδο παιχταραδες μου τιποτα αλλο .καλη επιτυχια στη συνεχεια.δειξτε ότι ο ΑΡΗΣ μας επιστρεφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Οι ανώνυμες ειρωνείες στο εξής θα διαγράφονται.

      Διαγραφή