Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αφιερωμένη Εκκίνηση του Πρωταθλήματος Εφήβων

Ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ το πρωτάθλημα Εφήβων υδατοσφαίρισης με την ομάδα του ΑΡΗ να πετυχαίνει καίρια νίκη 13-8 επι του συμπολίτη Ηρακλή.
Οι αγώνες διεξάγονται στο ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο της φιλόξενης Πτολεμαΐδας.
Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον, με το σκορ να βρίσκεται στη διαφορά του ενός γκολ. Εξαίρεση αποτελεί το πρώτο 4λεπτο όπου ο ΑΡΗΣ πήρε προβάδισμα με 3-0, καθώς και το τελευταίο 8λεπτο, το οποίο κατέκτησαν οι κίτρινοι με 4-0.
Το τελικό σκορ 13-8 καθώς και η όλη καλή εμφάνιση αφιερώθηκε από όλη την ομάδα στον άνθρωπο που ήταν σε όλη του τη ζωή μέσα και δίπλα στο τμήμα, στον πρόσφατα χαμένο Φώτη Γραμμένο, ο οποίος αγαπούσε και προφανώς συνεχίζει να αγαπάει όλα τα μικρά παιδιά του τμήματος, αλλά έχει σε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του τη συγκεκριμένη φουρνιά.
Η αφιέρωση επικροτήθηκε με τη ζωηρή "φωνή για τον ΑΡΗ" στο τέλος του αγώνα, αντί προ της έναρξης όπως συνηθίζεται.

Οι αγώνες του Σαββάτου ήταν άνευ ενδιαφέροντος, αφού ο προπονητής χρησιμοποίησε τους μικρότερους ηλικιακά και η ομάδα επικράτησε άνετα με πολλά τέρματα διαφορά έναντι των Πανσερραϊκού και Οξυγόνου.
Το αγωνιστικό τριήμερο κλείνει με την αναμέτρηση έναντι του Πανθεσσαλονίκειου την Κυριακή στις 18:00, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου.
Απόσπασμα του πρώτου αγώνα με το πρώτο τέρμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου